1/8
Welkom op mijn fotografie-pagina.

 

Deze pagina is, net als Archiebald Photography zelf, ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. De hobby van fotograferen. Ik ben hiermee begonnen rond mijn 16e, nog analoog. Dat ging door toen de camera's digitaal werden. Na diverse cursussen  ben ik steeds professioneler bezig gegaan met fotografie. Iets wat ik nu succesvol heb uitgebreid met trouwfotografie!

 

Zoekt u dus een fotograaf die zijn werk met plezier doet, jullie belangrijke dag perfect in beeld kan brengen en jullie altijd op nr1 zet. Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

 

Veel plezier met rondkijken en mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met mij opnemen.

 
Mijn apparatuur.

 

Ik kies mijn apparatuur met zorg uit, dit om garant te staan dat ik de beste kwaliteit kan leveren die van mij verwacht wordt. 

Niet onbelangrijk voor u, ik beschik over back-up apparatuur en een apparatuurverzekering. Dat mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens een shoot ik altijd terug kan vallen op mijn eigen spullen. Tevens heb ik goede afspraken met een bevriende fotografe die backup is voor als er iets met mijzelf is.

Voor u minder zorgen dus.

Untitled.png

Trots om partner te zijn van het vrijwillige collectief, WeespFoto.nl waarmee wij, met een groep vrijwillige fotografen, alle evenementen en belangrijke gebeurtenissen in en om Weesp vast leggen, Dit om onze prachtige stad zo meer bekendheid te kunnen geven.

Neem zeer zeker eens een kijkje op onze website; www.Weespfoto.nl

© ALL IMAGES ARE COPYRIGHT PROTECTED.

www.trouwendoejeinstijl.nl / www.innipinni.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Mijn DSLR collectie